Miłośnicy domowej kuchni i dobrego piwa, po raz kolejny, spotkali się w agroturystyce i restauracji “Pod przełączą ” w Rzeczne, podczas “Plenerowych warsztatach piwowarskich i serowarskich.
13 maja br. “Pod przełączą” w Rzeczce, kolejny już raz, propagowano idee tradycyjnego domowego warzenia piwa i biesiadowania “pod gołym niebem”, podczas warsztatów piwowarskich. Oprócz zwyczajowej wymiany doświadczeń i przepisów piwowarskich, nie zabrakło degustacji różnorodnych lagerów i domowych smakołyków.
Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji z “Plenerowych warsztatów piwowarskich i serowarskich” użyczonych od Agroturystyki i restauracji Pod Przełęczą- Góry Sowie.
Wszystkich zainteresowanych warzeniem piwa zapraszamy na kolejne spotkanie, które zaplanowano na 23 września 2017 roku, tradycyjnie w agroturystyce i restauracji „Pod Przełęczą” w Rzeczce.