Prawdziwa okazja dla amatorów złocistego trunku, wybornych serów i domowej kuchni. Już w sobotę 12 maja o godzinie 14:00 w Agroturystyce i Restauracji “Pod Przełęczą” w Rzeczce, dla wszystkich chętnych odbędą się niebanalne warsztaty, podczas których będzie można nie tylko posmakować naturalnego piwa, ale i nauczyć się je warzyć! W programie przewidziano szereg atrakcji:
– plenerowe warsztaty piwowarskie
– warsztaty serowarskie
– warsztaty rzemiosła kosmetycznego „Natura dla urody”
– degustacja wegańskich lodów
– zajęcia warsztatowe dla dzieci
oraz konkursy, degustacje domowych wyrobów i trunków, animacje dla dzieci.
WSTĘP WOLNY!
Impreza potrwa do godziny 20:00
Więcej informacji pod adresem: www.pod-przelecza.pl/plenerowe-warsztaty-piwowarskie-i-serowarskie-12-maja-2018
Serdecznie zapraszamy!